Wednesday, September 21, 2016

UN Human Rights Council: NGOs Joint statement condemning 1988 massacre by Iran regime

UN Human Rights Council: NGOs Joint statement condemning 1988 massacre by Iran regime: In the thirty-third session of the Human Rights Council of the United Nations , which was held from 13 to 30 September 2016 in Geneva, 5 NGOs with The UN consultative status in addition to five human rights associations registered a statement, entitled 'The massacre of political prisoners in 1988, ...

Tom Ridge: At UN General Assembly, past crimes of the Iranian regime can no longer be ignored

Tom Ridge: At UN General Assembly, past crimes of the Iranian regime can no longer be ignored: By Tom Ridge It appears that Iranian President Hassan Rouhani will once again be attending the annual UN General Assembly in New York. But when he arrives this year, it will be under much different circumstances, both domestically and internationally. His presence presents a great opportunity to ...

Monday, September 19, 2016



موضع گیری مادر شهید سهراب اعرابی در مورد عذرخواهی قاضی مرتضوی

مادر شهید سهراب اعرابی

بعد از هفت سال کشتار خونین خیابانی و بازداشتگاهی جوانان ما، تنها از سوی یکی از جنایتکاران یک عذرخواهی شنیدیم که بوی خیر از آن به مشام نمی‌رسد. کدام دادگاه علنی و غیرعلنی برقرار شد؟ کدام آمر و عامل را به ما و مردم معرفی نمودند؟ ما اعتقاد داریم خدایی هست که بینا و شنواست و آه ما مادران پای همه نابکاران را خواهد گرفت زیرا جوانانی که با سختی‌های بسیار زندگی، بزرگ کردیم تا برای کشورمان و برای خودمان ثمره داشته باشند و دستمان را بگیرند به‌دست ظالمان پرپر گشته‌اند.

آقای مرتضوی حتماً به‌خاطر دارد روزهایی که به‌دنبال فرزندم می‌گشتم با حضور در دفترش نامه‌یی به دفترشان ارائه کردم تا فرزندم را پیدا کنند ولی بعد از بیست و شش روز جسد به من تحویل داده شد
نامه آقای سعید مرتضوی برای عذرخواهی از خانواده‌های شهدای کهریزک برایم قابل تأمل بود از این جهت که ایشان بالاخره به نقش خود در جنایت کهریزک اعتراف کرده است. پذیرفتن جنایت بزرگ کهریزک پس از هفت سال از طرف فردی که در تمام این سالها در دادگاهها، تریبونها، دفاعیات و رسانه‌ها نقش خود را در این فجایع انکار می‌کرد، برایم عجیب بود. خوشحالم از این بابت که مرتضوی به گناه خود اعتراف کرد. آیا فقط عذرخواهی کافی است؟ هر چند امیدوارم این عذرخواهی برای پنهان کردن بسیاری از مسایل این جنایات نباشد. آنچه در این نامه رنج‌آور بود آن که سه نفر از شهدای کهریزک را مورد خطاب قرار داد، در صورتی‌که تعداد زیادی در این جنایت مورد ظلم و ستم قرار گرفتند را نادیده انگاشته که این را مایه بی‌تدبیری و تبعیض بین مظلومین می‌دانم.
جنایات پس از انتخابات ریاست‌جمهوری سال هشتاد و هشت تنها به کهریزک خلاصه نیست و مرتضوی و همکارانش اسماعیل‌های فراوانی را قربانی مطامع خود کردند .
مادر شهید اعرابی در ادامه نامه ضمن اشاره به این‌که مسایل بسیاری هست که مادران هنوز بازگو نکرده‌اند، افزوده است :
روشن شدن تمام این فجایع را به خدای قهار، گذشت زمان و عدالت مردم می‌سپاریم. آقای مرتضوی و مرتضوی‌ها بدانند که تاریخ در مورد همه قضاوت خواهد کرد. مطمئن باشند سکوت ما خانواده‌ها باعث نخواهد شد این فجایع به فراموشی سپرده شود.
با گذشت هفت سال از کشته شدن و زندانی شدن فرزندانمان در جریانهای بعد از انتحابات هشتاد و هشت به‌دست عوامل تندرو و افراطی بسیج و سپاه و لباس شخصی‌ها و نیروهای درگیر، این ظلم بر مردم آشکار شده است.
نسبت دادن فتنه و فتنه‌گران به مردم و مظلومین از سوی مرتضوی لقبی است برازنده جنایتکاران و اختلاس گران و غارتگران بیت المال و این تهمت نهایت بی‌ایمانی، بی‌تقوایی و افکار پلید امثال ایشان است.
ما اعتقاد داریم خدایی هست که بینا و شنواست و آه ما مادران پای همه نابکاران را خواهد گرفت زیرا جوانانی که با سختی‌های بسیار زندگی، بزرگ کردیم تا برای کشورمان و برای خودمان ثمره داشته باشند و دستمان را بگیرند به‌دست ظالمان پرپر گشته‌اند.
آقای مرتضوی حتماً به‌خاطر دارد روزهایی که به‌دنبال فرزندم می‌گشتم با حضور در دفترش نامه‌یی به دفترشان ارائه کردم تا فرزندم را پیدا کنند ولی بعد از بیست و شش روز جسد به من تحویل داده شد یک لحظه خودتان را جای ما مادران بگذارید شما خود مادر دارید، در نظر بگیرید این اتفاق برای شما بیفتد چه می‌کنید؟ ما به شما و مسئولان از خدا بی‌خبر چه لقبی بدهیم؟
بعد از هفت سال کشتار خونین خیابانی و بازداشتگاهی جوانان ما، تنها از سوی یکی از جنایتکاران یک عذرخواهی شنیدیم که بوی خیر از آن به مشام نمی‌رسد. در این هفت سال کدامیک از مسئولان از ما خانواده‌ها دلجویی و عذرخواهی کردند؟ کدام دادگاه علنی و غیرعلنی برقرار شد؟ کدام آمر و عامل را به ما و مردم معرفی نمودند؟ ما شما و تمام مسئولان و مسببین جنایات پس از هشتاد و هشت را به خدا و آینده واگذار می‌کنیم.
بیش از صد نفر جوان را شهید و ناکام و چندین تن را معلول و صدها نفر را زندانی و هزاران جوان را آواره کرده‌اید خدا باید قضاوت کند اگر به خدا اعتقاد داشته باشید و آه مادران دلشکسته و مردم نجیب ایران را در نظر بگیرید.
امثال مرتضوی‌ها بدانند جگر گوشه‌هایمان در گورستانها هستند ایشان و همکارانشان در این کشور راحت زندگی و اختلاس می‌کنند از این جماعت سؤال دارم وقتی شب سر بر بستر می‌گذارید با خدای خود خلوت کنید پاسخ خدا به شما چه خواهد بود؟
ما با فریاد بای ذنب قتلت (به کدامین گناه) به خدا شکوائیه کردیم و با شکایات به قوه قضاییه پرونده‌های خود را پیگیری نمودیم و با هل من ناصر ینصرنی (کیست که مرا یاری کند) از مردم کمک خواستیم و هنوز بعد از هفت سال به نتیجه‌یی نرسیده‌ایم و حال شما حتی اگر از تک‌تک ما خانواده‌ها عذرخواهی کنید و حتی اگر ما نیز شما را ببخشیم این خداست که باید از گناه شما بگذرد. آیا خدا می‌گذرد؟ این شما و این خدای بزرگ.
ما قضاوت این جنایات را به عدالت خدا و مردم سپرده‌ایم زیرا می‌دانیم که عدالت در کشورمان بسیار ناتوان است که از حق ما مظلومین دفاع کند.
پروین فهیمی


Tuesday, September 13, 2016

http://www.state.gov/secretary/remarks/2016/09/261776.htm

Remarks Before the Daily Press Briefing Remarks
John KerrySecretary of StateWashington, DCSeptember 12, 2016


John Kerry
But on Friday of last week, the last 280 members of the exiled Iranian opposition group, the Mujahedin e-Khalq, or MEK, as they’re known, were moved out of Camp Liberty in Iraq. And their departure concludes a significant American diplomatic initiative that has assured the safety of more than 3,000 MEK members whose lives have been under threat. And as everybody remembers, the camp they were in had on many occasions been shelled. There were people killed and injured. And we have been trying to figure out the way forward.
Well, the last 10 years have been filled with reminders of this challenge. I first became involved in this effort when I was in the Senate, and that is why during my first year as Secretary I appointed Jonathan Winer, one of my longest-serving and most trusted advisers, as our emissary to find a way to help the MEK be able to leave Iraq.
After steady progress over a period of months, I visited Tirana earlier this year and I discussed with the Albanian Government how to assist in facilitating the transfer and the resettlement of the last group of MEK members from Camp Liberty. Albania has a proud tradition of protecting vulnerable communities, as it did during the Kosovo conflict and in sheltering large numbers of Jews during World War II. I am very grateful that in this case too Albania was willing to play an important humanitarian role. I also want to thank the governments of Germany, Norway, Italy, the U.K., Finland, and other EU countries for helping to save the lives of the MEK. And this is a major humanitarian achievement, and I’m very proud that the United States was able to play a pivotal role in helping to get this job done.
سايت وزارتخارجه آمريكا
12 سپتامبر 2016

اظهارات وزيرخارجه جان كري در مورد جابجايي آخرين مجاهدين از ليبرتي

ترجمه قسمتهاي گزيده:

وزيرخارجه جان كري: جمعه هفته گذشته، آخرين 280 عضو گروه اپوزيسيون ايراني در تبعيد مجاهدين خلق يا ام.اي.كي.، كه به اين اسم شناخته ميشوند از كمپ ليبرتي در عراق خارج گرديدند. و خروج آنها پايان يك ابتكار قابل توجه ديپلماتيك آمريكا است كه امنيت بيش از 3000 اعضاي مجاهدين خلق را كه جانشان تهديد ميشد، تضمين كرده است. و همانطور كه همه به ياد دارند، كمپي كه آنها در آن قرار داشتند در موارد متعدد توپ‌باران شده بود. كساني كشته و زخمي شدند و ما تلاش داشتيم ببينيم مسير .رو به جلو چگونه است

دهسال گذشته مملو از چيزهايي است كه اين چالش را بخاطر ميآورد. من اولين بار در سنا بود كه درگير اين تلاش شدم و بهمين خاطر بود كه در اولين سالم بعنوان وزير ، جاناتان واينر، يكي از قديمي‌ترين و مورد اعتمادترين مشاوران را بعنوان فرستاده ما براي يافتن راه كمك براي مجاهدين خلق براي ترك عراق منصوب كردم.
بدنبال پيشرفت مداوم طي ماهها، من در اوايل امسال از تيرانا ديدار كردم و با دولت آلباني در مورد اينكه چگونه انتقال و بازاسكان آخرين گروه از اعضاي مجاهدين خلق از كمپ ليبرتي را ميتوان تسهيل كرد گفتگو كردم. آلباني يك سنت پرافتخار از حفاظت از جوامع در تهديد دارد همانطور كه در درگيري كوسوو و در پناه دادن به تعداد زيادي يهودي طي جنگ جهاني دوم اينكار را كرد. من خيلي متشكرم كه در اين مورد نيز آلباني آماده بود كه يك نقش مهم انساندوستانه بازي كند. همچنين ميخواهم از دولتهاي آلمان، نروژ، ايتاليا، انگليس، فنلاند و ديگر كشورهاي اتحاديه اروپا براي كمك به نجات جان مجاهدين خلق تشكر كنم. اين يك دستآورد جدي انساندوستانه است و خيلي مفتخرم كه آمريكا توانست نقشي تعيين‌كننده در انجام اينكار بازي كند. 
http://www.state.gov/secretary/remarks/2016/09/261776.htm